Sportske pripreme

Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme

Pripreme sportskih ekipa

U svojima objektima,  „ Dobre Vode“  sa max.120 ležajeva (sobe:1/2,1/3,1/4,1/5,svaka soba poseduje WC) i novom objektuGočko“  sa 150 ležajeva (sobe:1/2,1/3,1/4,svaka soba TV,WC),organizuje se boravak i pripreme odbojkaških,košarkaških,rukometnih ekipa, plesnih grupa, karatista,džudista...

Sportskim ekipama je na raspolaganju sportska balon hala površine 1000m2 i sadrži tri odbojkaška ,rukometni(mini fudbalski),košarkaški,teniski teren i teretanu.

Osim balon hale ,sportskim ekipama su na raspolaganju i spoljni tereni, tri košarkaška, 2 odbojkaška ,1 rukometni(mini fudbal),1 teniski teren.

Dečje odmaralište „Goč“ organizuje boravak i pripreme svih vrsta sportova ,od individualnih do kolektivnih .Postoji  i  tradicija organizacije letnjeg odbojkaškog kampa “Dejan Brdjović“ duga više od dve decenije, kao i kampa „borba  protiv dijabetesa“ sa posebnim rezimom  ishrane.

 

Letnji sportski kampovi

U  vreme letnjeg raspusta  D.Odmaralište „Goč“ organizuje letnje sportske kampove sa mnoštvom  sportista (učesnika) iz svih krajeva naše zemlje , kao i iz inostranstva, a  iz  različitih  vrsta  sportova.

Prirodne lepote  i  tereni  planine „Goč“  sa mešovitim  šumama (listopadne/četinarske) i nadmorskom visinom od  920m su idealni za pripreme sportista svih vrsta i kategorija.

Balon hala sa dimenzijama 49x22m (dimenzije rukometnog terena) ,opremljena je osnovnim sportskim rekvizitima i teretanom , poseduje i moderan sistem osvetljenja ,ventilacije i grejanja , a u okviru sale su i mini tribine za posmatrače (gledaoce).