Sportske pripreme

Pripreme sportskih ekipa

U svom objektu "Dobra Voda" sa 100 ležajeva ( sobe: 1/2, 1/3, 1/4, 1/5; svaka soba TWC ) organizujemo boravak i pripreme odbojkaških, košarkaških, rukometnih i fudbalski sportskih ekipa. Sportskim ekipama je na raspolaganju sportska balon hala površine 1000m2 i sadrži tri odbojkaška, rukometni (mini fudbalski), košarkaški, teniski teren i teretanu.

Dečje odmaralište "GOČ" organizuje boravak i pripreme odbojkaških, rukometnih, košarkaških, teniskih, gimnastičkih, karate, kajakaskih i fudbalskih sportskih ekipa.
Postoji tradicija organizacije letnjih odbojkaških kampova /Dejan Brđević/ uz dolazak sportista iz cele zemlje.

Letnji sportski kampovi

Takođe u odmaralištu se organizuju brojni sportski kampovi: košarkaški, rukometni, fudbalski kamp, i letnje, visinske pripreme sportista. Smeštaj je u objektu "Dobra Voda" sa 100 ležajeva ( sobe: 1/2, 1/3, 1/4, 1/5; svaka soba TWC )
Za pripreme sportskih ekipa na raspolaganju su otvoreni sportski tereni za fudbal, košarku, odbojku, rukomet, tenis i sportska balon hala površine 1000 m2. Ova pokrivena sala je dimenzija 49x22m ( dimenzije rukometnog terena ) i opremljena je svim potrebnim sportskim rekvizitima i taretanom. U njoj se mogu održavati treninzi odbojkaških, košarkaških, rukometnih i fudbalskih ekipa. Hala ima moderan sistem osvetljenja, ventilacije i grejanja, a izrađene su i mini tribine.

Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme
Sportske pripreme